INNOVEREN IS IETS ANDERS DOEN

Bij Viviq vind je balans tussen vasthouden aan wat goed ging en verbeteren wat binnen je vermogen ligt. Je collega’s bestaan daardoor uit gedegen behandelaars die, zowel op individueel als op organisatieniveau, af en toe iets nieuws proberen en wat werkt behouden.

CONTINU ONTWIKKELEN

Werken bij Viviq betekent je aansluiten bij een tikje idealistisch, gedegen én eigenwijs, gedreven team, wat een innovatieve beweging in de GGZ-branche realiseert. We behouden wat al goed is en innoveren daadwerkelijk wat beter kan. We nemen daarbij gecalculeerde risico’s in de vorm van bijvoorbeeld een pilot om de toeleiding van zorgaanvragen effectiever te organiseren. Niet alles zal daarbij in 1 keer 100% goed gaan. Opzetten, evalueren, bijsturen en dan staat er een verbeterde versie. Stilstand is achteruitgang. Zelfrealisatie is de sleutel.

ONZE KERNWAARDEN

Kernwaarden zijn eenvoudiger om te noemen dan er consistent naar te handelen. We streven er doorlopend naar om ze concreet en zichtbaar te maken.

LEF

Baanbrekende veranderingen vragen om lef en daadkracht. Wij geloven niet alleen dat verandering essentieel is binnen de geestelijke gezondheidszorg; we maken de verandering zelf waar, samen met gelijkgestemde partners in een vernieuwend ecosysteem. Vanuit een gedeelde, brede visie op geestelijke gezondheid reiken we onze cliënten nieuwe, laagdrempelige mogelijkheden aan om de beste versie van zichzelf te worden. Met een open houding, kijkend naar de mens in plaats van labels, gaan we samen met onze cliënten op zoek naar de beste oplossing.

EIGENAARSCHAP

Ieder mens is eigenaar en regisseur van zijn eigen leven. We inspireren zowel onze cliënten als onze professionals om de regie over hun leven te nemen. We reiken mogelijkheden aan om levensdoelen te realiseren. Professionals krijgen bij Viviq de ruimte en flexibiliteit om zelf de ideale balans tussen werk en privé te bepalen. Als innovator binnen de geestelijke gezondheidszorg maken we bewuste keuzes die bijdragen aan de realisatie van onze droom: een toekomst waarin individueel passende zorg zonder labels en wachttijden vanzelfsprekend is.

HOOGWAARDIG

Onze zorg voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het team van Viviq bestaat uit bevlogen mensen die continu streven naar persoonlijke en professionele ontwikkeling om zo de beste zorg te kunnen bieden. Specialisaties, opleidingen, samenwerking en kennisuitwisseling zorgen voor de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie en ons aanbod. In het contact met onze cliënten staat gelijkwaardigheid voorop: we behandelen onze cliënten met respect en laten hen altijd in hun waarde. Dezelfde gelijkwaardigheid geldt op onze werkvloer.

VERBINDING

Alleen door in verbinding te zijn met elkaar, ontdek je wat iemand werkelijk nodig heeft. Wij ontvangen onze cliënten in een informele setting voor een gesprek van mens tot mens. We denken zo min mogelijk in labels, maar kijken vanuit Positieve Gezondheid samen met onze cliënten naar hun behoeften en wat voor hen de wenselijke uitkomst is van de behandeling. Behandelaren van Viviq voelen zich in heel Nederland verbonden met elkaar dankzij communicatie, kennisuitwisseling en support en weten elkaar gemakkelijk te vinden. Ook gaan zij waardevolle verbindingen aan met partners buiten Viviq.

VIVIQ COLLEGA’S

COLLEGA’S

Het meest kenmerkend van Viviq collega’s is de primaire focus op de cliënt, diens welzijn en behoeftes. Daarnaast verbindt het hebben van de gezamenlijke missie om Nederlanders veerkrachtiger te laten zijn, waardoor zorg toegankelijk en betaalbaar blijft. We werken graag zelfsturend en leggen verantwoordelijkheid het liefst zo laag mogelijk in de organisatie. Met regelmaat plannen we iets gezelligs met elkaar zoals sporten op een van de  GZ-Punt ‘Hubs’, lunch wandelingen naar buiten of een team uitje.

PARTNERS

Onze partners noemen we ook collega’s, omdat we zo intensief met elkaar samenwerken om vanuit co-creatie onze (G)GZ-Community te bouwen. Je treft ze dan ook gewoon op dezelfde locaties als waar Viviq’ers werken. Alles loopt door elkaar heen, waardoor een levendige dynamiek ontstaat. Zo hebben wij in GZ-Punt een facilitaire partner die zowel het digitale platform GZ-Plein, als al onze digitale werkplekken en ons gebruik van fysieke ‘hubs’ faciliteert.

ZORGPARTNERS

Naast facilitaire partners kennen we ook zorgpartners. Collega’s die eveneens zorg aanbieden welke de mentale veerkracht en zelfredzaamheid van Nederlanders ten goede komt. Deze zorgpartners zijn samengesteld vanuit een holistische blik op mentaal welzijn en varieert van aanbod op het gebied van yoga, sport en voeding tot specialistische GGZ hulp.

JIJ AAN HET STUUR

Omdat onze GZ-community de volgende jaren zal blijven groeien en ontwikkelen, blijft je rol als (regie)behandelaar ook steeds veranderen. We brengen samen in kaart waar je nu staat en waar je je naartoe wilt ontwikkelen. Jij staat aan het stuur, wij faciliteren.

VERBINDEN ZIT IN
ONS DNA

Verder onderzoeken hoe jouw verbinding met Viviq er uit kan zien? We horen graag wat voor jou daarin belangrijk is. Bel of app gerust met onze Recruiter & HR Consultant Annemarie van Uden via 06 - 16 10 27 88 of mail naar werkenbij@viviq.nl.